Over ons

Wie wij zijn..

Hockey is niet meer weg te denken bij ons thuis...

Als oud turnster dacht ik met twee meiden goed te zitten. Dat wordt uren spenderen in de turnzaal.

Echter dacht mijn oudste dochter daar totaal anders over. Op 6-jarige leeftijd, na het kijken van Zapp sport wist ze het zeker! 'Mam, ik wil op hockey!' Vanaf de eerste training heeft ze de stick niet meer losgelaten en zijn wij inmiddels van club gewisseld. 'Ik moet daarheen, daar leer ik meer'. Haar exacte woorden, als 7-jarige, na het verlies tegen de desbetreffende club.

Inmiddels traint ze al enige jaren, met plezier, bij deze club. Wel met een doel. Ze wil graag tophockeyster worden.

Ook haar zusje speelt inmiddels. Na jarenlang langs de lijn te hebben gestaan mocht ze eindelijk meedoen met de allerkleinsten en zal ze aankomend seizoen (2022-2023) haar eerste wedstrijden spelen.

Hockey is dus niet meer weg te denken bij onze familie. Ook ik ben zo'n fanatieke moeder, die langs de lijn te betrokken is geworden. Ik weet het... Ik ben mij er bewust van.. Maar het is ook zo'n gave sport. Sporten zit nou eenmaal in ons. Sport is emotie.

Er is een wereld voor ons open gegaan met al die diverse sticks en hockeyballen. Daar wil je er meerderen van hebben. Maarja.. Al die sticks en hockeyballen in de gang.. We struikelden er regelmatig over.. 

Zo is het idee ontstaan om een prachtige, minimalistische kapstok te ontwikkelen. Duurzame producten van top kwaliteit. Geproduceerd in Nederland, in onze productiehal van Mezo Steel

Bij ons thuis hangen de producten al een behoorlijke tijd en zijn benieuwd naar jullie bevindingen!

Wie weet zien wij elkaar eens langs de lijn.

Fam. Oudejans

 

 

 

© 2022 Mezo Sports | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel