Verzend- en retourbeleid

Hoe werkt het bestellen bij Mezo Sports:

Zodra u een bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, ziet u meteen wat de totale kosten zullen gaan worden. De prijs van het product inclusief BTW.  De verzending is gratis bij een bestelling vanaf 30,00 in Nederland. Zodra u de bestelling heeft betaald, ontvangt u vervolgens een bevestigingsmail. Wij zullen daarna met zorg uw product gaan ontwikkelen en deze gereed maken voor verzending.

Het verzenden van je pakket:

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL. Zodra het pakket door ons is afgegeven bij PostNL ontvangt u een Track & Trace code via My Parcel waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Tarieven verzenden:

Nederland: Voor het verzenden binnen Nederland rekenen wij € 5,50 voor een pakket. Vanaf € 30,00 euro is de verzending gratis.
België: Voor het verzenden naar België rekenen wij € 9,25 voor een pakket.

Verpakking van onze producten
Wij verpakken onze producten in kartonnen verzenddozen en gebruiken hierbij zo'n passend mogelijke doos, zodat wij geen 'lucht' verzenden. De producten zijn zodanig op elkaar aangepast, qua maatvoering dat wij zo min mogelijk diverse formaten verzenddozen nodig hebben. Het gebruik van plastic proberen wij zoveel mogelijk te vermijden en te recyclen waar dit kan. 

Levertijd:

Wij hanteren gemiddeld een levertijd tussen de 1-2 werkdagen. Bestellingen die voor 14.00 uur geplaats zijn zullen dezelfde werkdag nog worden verzonden.  Gepersonaliseerde producten worden speciaal voor u gemaakt. Wij streven er naar om deze producten binnen 2 à 3 werkdagen te versturen.

Bestelling ontvangen:

Yes, uw pakket is snel binnen. Wij hopen dat u blij bent met de bestelling en zouden het op fantastisch vinden om een review te mogen ontvangen. Ook zijn wij te vinden op Sociale Media waar u ons kunt taggen:  #mezosports of #youramazingvictories

Ontvangt u een beschadigd pakketje of bent u niet tevreden over de verzending van uw pakket of uw bestelling, vragen wij u contact met ons op te nemen via info@mezosports.com of bel ons op 072-8887999.


Retourneren:

Producten kunnen, wanneer u niet tevreden bent, binnen 14 dagen retour worden verzonden. Dit kunt u doen, door contact op te nemen met het team van Mezo Sports. Graag onder vermelding van naam, ordernummer en eventueel de reden van retour. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen en u instructies geven over het retourneren van uw bestelling.

Bij het retourzenden van een bestelling vragen wij, indien mogelijk, het product in de originele verpakking terug te zenden. De verzendkosten voor de retourzending zijn gratis voor de klant, mits anders is overeengekomen. Bij ontvangst van de retour, zullen wij binnen 14 dagen de retourzending verwerken en het bedrag terugstorten op uw rekening. Bij volledige terugzending van alle producten zullen de verzendkosten ook teruggestort worden. De terugstorting is kosteloos.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Het retourneren van het pakket is gratis. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mezo Sports geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mezosports.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Herroepingsformulier

© 2022 - 2023 Mezo Sports | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel